RING OSS - 08-124 105 31

Affärsjurist Stockholm

RING OSS - 08-124 105 31

Om oss

Hos oss hittar du en affärsjurist i Stockholm inom din bransch och område. Vi hjälper dig med en affärsjurist i Stockholm.

Erbjuder ert företag tjänster som affärsjurist i Stockholm? Vi på Addictive Group Media AB hyr ut landningssidor till kunder som vill få nya kundkontakter och bra ranking på Google.

Vi hjälper er skapa er nästa stora affär –kontakta oss för att hyra den här sidan om affärsjurist i Stockholm och forma den efter ert företag!

Vi grundades i Göteborg 1964 och har i dag vuxit till fyra kontor. Sedan några år tillbaka finns vi i Stockholm. Våra medarbetare har lång erfarenhet inom affärsjuridik. Hos oss får medelstora och små bolag hjälp av en affärsjurist i Stockholm

Engagerad affärsjurist

Vi är en engagerad advokatbyrå som erbjuder olika tjänster inom affärsjuridik i Stockholm. Vi ser till att jobba nära och i samklang med er som klient för att skapa trygga och smidiga affärer. Till oss vänder ni er för att få hjälp av en affärsjurist i Stockholm oavsett om er verksamhet är lokal, nationell eller internationell. Byrån är medlem i Interlaw med verksamhet i mer än 50 länder och vi kan därför se till att ni får hjälp av en affärsjurist om er verksamhet är internationell. 

Vi arbetar för att hjälpa våra kunder med snabba och effektiva lösningar. Av oss får ni hjälp med hela processen inom affärsjuridik i Stockholm – från första förhandlingen till att det sista avtalet är undertecknat. För oss är det viktigt att lyssna på just ert företags behov av en affärsjurist i Stockholm och att se till att ni också får det ni behöver. Vi har både standardiserade lösningar att erbjuda er och skräddarsyr gärna lösningar vid behov.

Spetskompetens inom affärsjuridik

Våra medarbetare har olika specialkompetenser och vi sätter ihop olika team för olika kunder. Vi ser till att hitta rätt team och lösning för att hjälpa er med er affärsjuridik i Stockholm på bästa möjliga sätt. Vårt Stockholmskontor växer och så även våra uppdrag. Vi håller alltid utkik efter nästa affärsjurist i Stockholm som kan växa med oss.

Vi har lång erfarenhet inom affärsjuridik och bär också på, förutom ett stort engagemang, ett affärsfokus och en stor förståelse för de utmaningar som affärslivet innebär. 

Kontakta oss – vi hjälper er med en affärsjurist i Stockholm med rätt kompetens inom ert område.         

Medlemskap i Interlaw.