RING OSS - 08-124 105 31

Affärsjurist Stockholm

RING OSS - 08-124 105 31

Om oss

Hos oss hittar du en affärsjurist i Stockholm inom din bransch och område. Vi hjälper dig med en affärsjurist i Stockholm.

Primus Juridik är ett företag med säte i centrala Sundsvall. Företaget har praktiserat juridik sedan 2012. Den samlade kompetensen i företaget är dock betydligt längre än så. Idag arbetar tre personer i företaget och vi har klienter i hela Sverige. Sedan en tid tillbaka har vi även kontor i Stockholm. Våra medarbetare har lång erfarenhet inom affärsjuridik. Hos oss får medelstora och små bolag hjälp av en affärsjurist i Stockholm

Kontakta oss för kostnadseffektiva tjänster och lösningar. Första kontakten med oss är alltid kostnadsfri. Det innebär att du i lugn och ro kan presentera din fråga/problem för oss.

Engagerad affärsjurist

Vi är en engagerad juristbyrå som erbjuder olika tjänster inom affärsjuridik i Stockholm. Vi ser till att jobba nära och i samklang med er som klient för att skapa trygga och smidiga affärer. Till oss vänder ni er för att få hjälp av en affärsjurist i Stockholm oavsett om er verksamhet är lokal, nationell eller internationell. Byrån är medlem i Interlaw med verksamhet i mer än 50 länder och vi kan därför se till att ni får hjälp av en affärsjurist om er verksamhet är internationell. 

Vi arbetar för att hjälpa våra kunder med snabba och effektiva lösningar. Av oss får ni hjälp med hela processen inom affärsjuridik i Stockholm – från första förhandlingen till att det sista avtalet är undertecknat. För oss är det viktigt att lyssna på just ert företags behov av en affärsjurist i Stockholm och att se till att ni också får det ni behöver. Vi har både standardiserade lösningar att erbjuda er och skräddarsyr gärna lösningar vid behov.

Spetskompetens inom affärsjuridik

Våra kunder är allt från företag till privatpersoner och organisationer. Hos oss är ingen fråga för liten eller för stor, vi gör ingen skillnad mellan våra klienter, alla skall känna sig välkomna!
Våra ledord är kvalitativ och effektiv juridisk rådgivning. 
Prioriterar du kostnadseffektivitet och är resultatinriktad. Då är vårt företag det självklara valet.

Våra medarbetare har olika specialkompetenser och vi sätter ihop olika team för olika kunder. Vi ser till att hitta rätt team och lösning för att hjälpa er med er affärsjuridik i Stockholm på bästa möjliga sätt. Vårt Stockholmskontor växer och så även våra uppdrag. Vi håller alltid utkik efter nästa affärsjurist i Stockholm som kan växa med oss.

Vi har lång erfarenhet inom affärsjuridik och bär också på, förutom ett stort engagemang, ett affärsfokus och en stor förståelse för de utmaningar som affärslivet innebär. Vår ambition är att du som kund skall känna dig väl omhändertagen och trygg, självklart har vi ansvarsförsäkring.

Kontakta oss – vi hjälper er med en affärsjurist i Stockholm med rätt kompetens inom ert område.         

Våra medarbetare

Charles hjälper dig med avtalsrätt, fordringsrätt, familjerätt, och konsumenträtt.

Charles Svensson

Charles huvudsakliga expertområden är avtalsrätt, fordringsrätt, familjerätt, och konsumenträtt. Det är också han som företräder de flesta idrottsmän och artister som är klienter hos oss. När kunder efterfrågar utbildning av personal i juridiska spörsmål är det vanligen Charles de får träffa.

Eriks huvudsakliga expertområden är GDPR, avtalsrätt, fordringsrätt, fastighetsrätt, arbetsrätt samt köp- och konsumenträtt.

Erik Rosqvist

Eriks huvudsakliga expertområden är GDPR, avtalsrätt, fordringsrätt, fastighetsrätt, arbetsrätt samt köp- och konsumenträtt. Erik har tidigare varit verksam inom inkassorätt och bolagsrätt. Han har också undervisat i framför allt civilrätt på Stockholms universitet och Södertörns högskola. Erik har författat flera läroböcker i juridik.

Samirs huvudområde är inom familjerätten där juridiken ofta kretsar kring vårdnad, boende och umgänge gällande barn.

Samir Baraka

Samirs huvudområde är inom familjerätten där juridiken ofta kretsar kring vårdnad, boende och umgänge gällande barn. Samir hjälper dig med att söka rättsskydd och rättshjälp, om du är i behov av detta inför tvisten där barn är involverade. Samir jobbar även med tvistemål och företräder klienter vid domstol, inte sällan i fordringsärenden och skadeståndsmål. I Samirs portfölj ingår också att överklaga beslut till olika myndigheter samt bistå klinter med att få rätt mot myndigheter.