RING OSS - 08-124 105 31

Affärsjurist Stockholm

RING OSS - 08-124 105 31

Affärsjurist

Vi har lång erfarenhet som affärsjurist i Stockholm och erbjuder alla tänkbara tjänster till er som affärsjurist i Stockholm.

Vår juristbyrå startade 2012 men vi har arbetat med affärsjuridik betydligt längre än så. Många av våra kunder, som finns över hela Sverige, har stannat kvar hos oss under lång tid och får fortlöpande juridisk rådgivning samt stöd i sina verksamheter av en affärsjurist i Stockholm. Vår byrå har blivit deras externa juristavdelning och bolagsjurist.

Kontakta oss när ni behöver hjälp så ser vi till att guida er till den affärsjurist i Stockholm som bäst tar hand om er frågeställning.

Affärsjurist i Stockholm

Vi erbjuder våra kunder en variation av tjänster inom affärsjuridik i Stockholm. Vår målsättning är att alltid ge våra kunder rätt råd i rätt tid till rätt pris. Med vår gedigna erfarenhet inom affärsjuridik har vi byggt upp en bredd och har en affärsjurist i Stockholm just för ert ärende. 

Hos oss får du hjälp med aktiemarknadsrätt, arbetsrätt, bolagsrätt, entreprenadrätt, företagsöverlåtelser, kommersiella avtal och offentlig upphandling. För varje uppdrag sätter vi ihop ett team av affärsjurister som passar just för ert bolag.

Juristbyrå med engagemang

Om ni vet vad ni behöver hjälp med kan ni kontakta en affärsjurist i Stockholm hos oss inom det specifika kompetensområdet. Är ni osäker – kontakta oss så gör vi en juridisk kartläggning av era behov inom affärsjuridik. Hos oss får såväl privatpersoner till organisationer och medelstora och små bolag hjälp av en affärsjurist i Stockholm. Vi jobbar mot olika typer av branscher och kan hjälpa er med en variation av tjänster inom affärsjuridik. 

Välkommen att kontakta oss! Vi kombinerar stor affärsförståelse med djupt engagemang.